Nieuw feature: realtime stoelinformatie

Introductie van een nieuw feature

Goed nieuws voor alle theaterliefhebbers en concertgangers! Rood Fluweel introduceert een gloednieuwe functie die jouw ervaring bij het boeken van tickets nog beter maakt: realtime stoelinformatie op het zaalplan.

Wat is realtime stoelinformatie?

Met deze nieuwe functie kun je direct zien welke stoelen beschikbaar zijn op het moment dat je jouw tickets selecteert. Als andere bezoekers stoelen kiezen of vrijgeven terwijl jij aan het boeken bent, zie je dit onmiddellijk op het zaalplan. Dit zorgt voor een veel dynamischere en actuelere weergave tijdens het boekingsproces.

Hoe werkt het?

Deze realtime update van de stoelbezetting gebeurt via een slimme technologie die continu de beschikbare stoelen op de achtergrond ververst. Hoewel de onderliggende technologie complex is (denk aan websockets die een constante verbinding onderhouden voor live updates), is het enige dat jij als gebruiker merkt, dat de informatie altijd actueel is.

Voordelen voor jou

  • Altijd up-to-date: Geen teleurstellingen meer bij het afrekenen, omdat de stoelen die je gekozen had net verkocht zijn.
  • Beter plannen: Makkelijker stoelen naast vrienden kiezen, omdat je ziet welke stoelen zij selecteren.
  • Sneller beslissen: Zie hoe snel stoelen worden gekozen en maak snellere beslissingen over je eigen selecties.

Dus de volgende keer dat je een evenement bijwoont en online je tickets boekt via onze Shop op Rood Fluweel, ervaar je een vloeiend, intuïtief en up-to-date boekingsproces. Probeer het uit bij je volgende boeking en zie zelf hoe gemakkelijk en leuk het is om de beste stoelen in huis te kiezen!

Voor meer vragen of ondersteuning, aarzel niet om contact op te nemen via support@roodfluweel.be.

realtime stoelinformatie aankondiging